• Houtpellets gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op al uw vragen
  • Scherpste prijzen

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Datas

of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Levering van pallets met 15kg zakken of bigbags (1000kg)

 

Houtpellets worden in handige, droog verpakte 15kg zakken op een pallet bij u afgeleverd. 

De levering geschiedt altijd binnen 3 werkdagen met een vrachtwagen (bodedienst) met palletwagen. Enkele aandachtspunten:

levering met palletwagen

  • Na bestelling ontvangt u (op werkdagen binnen 1 dag) via email met meer informatie over de leverdag van uw zending. Verder zal de chauffeur u normaliter voor levering bellen.
  • De pallet wordt met een vrachtwagen met palletwagen gelost en verder getransporteerd tot waar mogelijk. Dit kan op uw oprit of stoep zijn, maar mogelijk ook ervóór of ernaast indien de palletwagen niet verder kan komen. De palletwagen heeft verder een verharde ondergrond nodig, dus op grind, gras of ongelijke ondergronden is rijden hiermee niet mogelijk.
  • Een bodedienst zal in normale woonwijken en verharde toegangswegen geen problemen hebben met de bereikbaarheid. Is uw adres echter niet bereikbaar met een palletwagen óf is uw toegangsweg of wijk onbereikbaar voor een vrachtwagen (denk aan gewichts-  lengte- en breedtebeperkingen), neemt u dan contact met ons op!
  • Wilt u de pallet direct tot in uw opslag o.i.d. laten leveren, overleg dit dan ter plaatse met de chauffeur. We kunnen dit niet garanderen i.v.m. bereikbaarheid en rijafstanden.
  • U hoeft niet noodzakelijk aanwezig te zijn bij levering. U dient er dan wel rekening mee houden dat de chauffeur in dit geval zelf beslist waar de materialen geplaatst worden. U kunt bij uw bestelling opmerkingen aan de chauffeur opgeven waar de pallet geplaatst mag worden en hier zal de chauffeur zeker rekening mee houden indien mogelijk, al kan dit niet gegarandeerd worden. Geef dit dan wel direct bij de bestelling (in het veld notities) of direct daarna per email aan ons door. Wacht hier niet mee tot u bericht van levering heeft gekregen, aangezien de verzendbon voor de chauffeur dan al gemaakt is en instructies mogelijk niet meer doorgegeven kunnen worden.
  • We doen natuurlijk ons uiterste best om aan uw wensen wat betreft de leverplek te voldoen. Indien uw wensen onverhoopt niet realiseerbaar zijn, worden de materialen tot aan of op de stoep gelost (of tot zover mogelijk). Het oordeel van de chauffeur is hierin bepalend. Bij vakantieparken leveren we enkel tot aan de toegang van het park. Wilt u leveringen ontvangen verder op een vakantiepark, neem dan contact met ons op voor overleg.
  • Orders worden tot 18.00 uur op werkdagen in behandeling genomen. Daarna, als ook in het weekend, telt de eerstvolgende werkdag als besteldag
  • We kunnen niet door brandgangen en doorgangen kleiner dan 3,50 meter leveren

Levertermijn

Pellets worden bij u thuisbezorgd binnen 3 werkdagen (voor 18.00 besteld). Wilt u graag bezorging binnen 2 werkdagen of op een specifieke werkdag? Hiervoor zijn de bezorgkosten €60. 

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team