Retourneringen

Het is mogelijk uw ontvangen bestelling te retourneren. Dit kan als u bijvoorbeeld niet tevreden bent of teveel hebt besteld. Dit is het (wettelijk geregelde) herroepingsrecht. Als consument heeft u 14 dagen om (evt. zonder opgave van redenen) de gesloten overeenkomst te ontbinden. De mogelijkheden tot retourneren bij Houtpelletsfabriek.nl zijn als volgt:

 

• U kunt het bestelde product zelf terug komen brengen (op afspraak). U krijgt dan het aankoopbedrag van het product zo snel mogelijk (doch uiterlijk binnen 14 dagen) teruggestort.

• U dient het product zoveel mogelijk in originele staat te retourneren. Indien het product beschadigd of onvolledig wordt geretourneerd, zijn wij genoodzaakt de schade aan u door te berekenen.

• Geen mogelijkheden tot eigen vervoer? Dan kunt u het product voldoende gefrankeerd naar ons retouradres zenden of bij ons het ophaalbedrag aanvragen. 

 

Retourvoorwaarden

Aan het retourneren van producten zijn enkele voorwaarden verbonden:

  • In principe wordt de terugbetaling retourgestort op dezelfde wijze als u betaald heeft.
  • De kosten voor terugzending zijn voor u als consument. Wilt u de pellets door ons laten ophalen, dan geldt hiervoor een tarief van €90. Dit tarief geldt voor bestellingen t/m 3 stuks en is gebaseerd op transporttarieven die wij ook gerekend krijgen van onze transporteurs.
  • U dient het product binnen 14 dagen na annulering retour te zenden

Open het retourformulier (pdf)

 

Wilt u meer informatie over het herroepingsrecht of de algemene voorwaarden, lees dan onze Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk, waar wij ons aan verbinden.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn de volgende soorten producten:

  • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn
  • producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken