• Houtpellets gemakkelijk en snel thuisbezorgd
  • Snel & vakkundig antwoord op al uw vragen
  • Scherpste prijzen

×
Registreren

Persoonlijke informatie

Login Datas

of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Ons Webshop Keurmerk

Stichting Webshop Keurmerk

 

Houtpelletsfabriek.nl is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Dit is een bekende onafhankelijke brancheorganisatie van winkels die producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. 

Wat is het Webshop Keurmerk?

  • • Het Webshop keurmerk is een privaatrechtelijk keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De bij de Stichting aangesloten webwinkels voeren het logo van het Webshop Keurmerk. Het Keurmerk betekent dat de aangesloten webwinkel tot dat moment zich contractueel heeft vastgelegd tot naleving van deze Keurmerk-code.
  • • Alle consumenten kunnen ervaringen met transacties bij een Webshop Keurmerk-lid langs elektronische weg melden bij de Stichting Webshop Keurmerk. Het lid wordt uitgenodigd om te reageren op de ervaringen van de consument.
  • • De Stichting Webshop Keurmerk kan een aanvraag voor een Keurmerk-logo weigeren, wanneer de Stichting Webshop Keurmerk van mening is dat acceptatie van de aanbieder in strijd is met de wet en/of deze code. 

Regels voor webshops

De aangesloten webshops moeten aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals duidelijke en wettelijk geldige algemene voorwaarden. Daarnaast dient de webshop de consument voldoende duidelijkheid te geven over zaken rondom bestelling, betaling en levering. Zo controleert de organisatie de betrouwbaarheid van de leden.  Bovendien heeft de Stichting een eigen onafhankelijke Geschillencommissie voor klachtenbehandeling. Lees het volledige reglement van het Webshop Keurmerk op de website.

Als lid van Webshop Keurmerk zijn wij ook aangesloten bij het Europese Keurmerk voor betrouwbare webshops, EMOTAIn tegenstelling tot andere commerciële keurmerk programma's op de markt, is EMOTA‘s Europese keurmerk onafhankelijk en beheerd door de nationale, non-profit beroepsverenigingen in Europa. Zodoende biedt het een ongevenaard niveau van vertrouwen en garantie aan de consument.

 

Nog vragen? Neem contact op.

Our team
Persoonlijk advies?

Wilt u advies of heeft u een vraag over onze producten?

Our team