Let op: Door enorme drukte kunnen levertijden momenteel 1 dag uitlopen. Leveringen op een specifieke werkdag kunnen wij helaas niet garanderen (losgestort zand uitgezonderd). Wij proberen hieraan uiteraard wel te voldoen. U krijgt per email bericht zodra de leverdag van uw bestelling bekend is. Donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten en vinden er geen leveringen plaats.

Uw bestelling wijzigen of annuleren

 

Wijzigen

Heeft u toch meer of minder nodig dan u dacht of toch een ander product gezien? Bij Houtpelletsfabriek.nl is het in principe altijd mogelijk uw bestelling te wijzigen. Echter, dit uiteraard mits het nog niet onderweg naar u is of geladen op de auto. Om uw verzoek snel te kunnen behandelen kan het wijzigen van een bestelling uitsluitend telefonisch (u ontvangt van ons uiteraard wel een email ter bevestiging van de wijziging). Ons telefoonnummer is 0416-235137

Houdt u er rekening mee dat de levertijd opnieuw ingaat bij het wijzigen van producten of levermethode van uw bestelling.

 

Annuleren

Wenst u uw bestelling te annuleren? Ook dit is mogelijk, wederom mits het product nog niet geladen is of onderweg. Indien het product reeds geladen en/of onderweg is kunt u het product retourneren onder de geldende retourvoorwaarden.